Aanvraagformulier deelname 4Green

Je kunt gemakkelijk aansluiten op 4Green door het onderstaande aanvraagformulier in te vullen en ons de basisgegevens van de organisatie te verstrekken. Het invullen van het aanvraagformulier betekent niet direct dat je een overeenkomst aangaat maar een eerste stap maakt om te komen tot verdere af- en overeenstemming.

We nemen na ontvangst van het ingevulde formulier spoedig contact met je op om de situatie te inventariseren en tot afspraken te komen.

Graag de volledige en officiƫle bedrijfs-/handelsnaam zoals ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.
Het bezoekadres van de organisatie.
De postcode van het bezoekadres.
Het algemene e-mailadres dat 4Green kan gebruiken voor de communicatie rondom data-aanlevering en data-ontvangst.
Algemeen telefoonnummer.
Mobielnummer van contactpersoon.
E-mailadres van contactpersoon.
Het 7 of 9 cijferige GS1-aansluitnummer van de organisatie, indien in bezit en bekend. (Leveranciers die in Nederland voor artikelen zelf EAN-artikelcodes genereren hebben een EAN-aansluitnummer. De eerste twee cijfers bevatten het landnummer, voor Nederland is dit 87, daarachter het aansluitnummer van de leverancier, bv. 10400 voor Albert Heijn. Het aansluitnummer van Albert Heijn is dan 8710400. Op de 5 posities daarachter, of 3 als minder dan 1000 artikelen moeten worden gecodeerd, worden de AEN-adrescodes of EAN-artikelcodes gegenereerd. Het laatste getal is een controlegetal dat wordt berekend.)
Algemeen website adres.