Nieuws

Afzetgegevens delen. Gewaagd of de juiste timing?

We begrijpen dat in veel traditionele markten het delen van informatie lastig ligt. Waarom zou je iemand wijzer maken dan hij of zij is. Het kan tenslotte om concurrentiegevoelige informatie gaan. Gewaagd dus.

Aan de andere kant kun je als ondernemer je ogen niet meer sluiten voor de opkomst van nieuwe aanbieders die juist door informatie te delen en data slim te verzamelen zeer succesvol zijn en nieuwe verdiensten creëren. Kun je daarom langer wachten of is dit juist het moment?

We helpen kosteloos met het maken van een Green Leaf bestand

In de praktijk merken we dat menig leverancier worstelt met het opstellen van het Green Leaf bestand. Het vraagt tijd en een juiste interpretatie van de beschikbare data.

4Green uitgelegd in twee minuten

In twee minuten leggen we in een begrijpelijke video uit waarom 4Green ontstaan is, wat het dataplatform nu precies doet en welke voordelen voor alle deelnemers in de tuinbranche te behalen zijn door gebruik te maken van 4Green.

5 redenen om juist wel je afzetgegevens te delen?

Waarom zou een retailer in de tuinbranche bij nader inzien toch beter zijn afzetgegevens kunnen delen met zijn leveranciers?

Een nieuwe versie van de Green Leaf Excel tool is beschikbaar

Er is update van de Green Leaf Excel tool beschikbaar. Het gaat om versie 3.6.6.31 en bevat o.a. de nieuwe assortimentsgroep klokken binnen wand/staand en diverse nieuwe merken.

De eerste leveranciers zijn verbonden met 4Green

Het 'onboarden' van meer dan 250 leveranciers voor het aanleveren van hun actuele product- en prijsinformatie voor de tuinbranche is van start gegaan.

4Green levert product- en prijsdata aan de Franox Groep

Vanaf 1 juli 2017 gaat 4Green de product- en prijsdata aan de Franox Groep leveren. De nieuwe Retailvista winkelautomatisering van de Franox Groep gaat vanaf dat moment automatisch geactualiseerd worden met de product- en prijsdata uit het dataplatform van 4Green.

4Green B.V. 9 juni officieel opgericht

De directie van de Wholesale Expert Group B.V. heeft in het bijzijn van notaris Jacobine Tinselboer van Kienhuis Hoving Advocaten en Notarissen op 9 juni 2017 de 4Green onderneming officieel opgericht.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van al het laatste nieuws omtrent 4Green!