Prijsmodel voor leveranciers

 

De aanlevering van artikel- en prijsdata is kosteloos

Iedere organisatie actief in de tuinbranche kan data kosteloos leveren aan 4Green. Het afnemen of gebruiken van data vanuit 4Green gaat altijd via een betaald abonnement.

Leveranciers kunnen dus kosteloos aansluiten op 4Green en hun assortiment beschikbaar stellen aan de retail en e-tail in de tuinbranche. De enige voorwaarden die we stellen is dat het artikelbestand door de leverancier in het Green Leaf formaat wordt aangeleverd. Met het Green Leaf formaat verzekeren we ons dat de artikeldata volledig is en en voldoet aan de basis classificaties om juist verwerkt te worden.

Ben je nog niet bekend met Green Leaf. Lees dan meer over deze standaardisatie in het uitwisselen van artikel- en prijsdata die is opgezet door een brede groep belanghebbende in de tuinbranche.

Je kunt gemakkelijk aansluiten op 4Green door het onderstaande aanvraagformulier in te vullen en ons de basisgegevens van de organisatie te verstrekken. Het invullen van het aanvraagformulier betekent niet direct dat je een overeenkomst aangaat maar een eerste stap maakt om te komen tot verdere af- en overeenstemming.

Aanvraagformulier om deel te nemen aan 4Green

We nemen na ontvangst van het ingevulde formulier spoedig contact met je op om de situatie te inventariseren en tot afspraken te komen. Vanaf dat moment kun je direct starten met het aanleveren van artikeldata. Hoe het proces verloopt hebben we uitgewerkt op de pagina het proces voor aanleveren van data.

Heb je op voorhand nog vragen? Neem dan contact met ons op of vraag een demonstratie aan. Ook kun je ons direct mailen op info@4green.nl of bellen als je dit liever niet online wilt regelen.

Inzicht in de afzetgevens van retailers

Naast het kosteloos aanleveren van artikel- en prijsdata kunnen leveranciers een abonnement nemen op het dagelijks ontvangen van actuele afzetgegevens. De afzetgegevens worden door 4Green automatisch verzamelt uit verschillende verkoopsystemen van retailers. We aggregeren en uniformeren de gegevensopslag en met behulp van een modern toepassing kunnen leveranciers met een afgeschermde dataset inzicht krijgen in actuele verkoop en afnametrends van hun assortiment.

Met 4Green Analytics bieden we een online informatieportaal waar de leverancier zelf kan aangeven in welke presentatie- en bestandsformaten zoals PDF, Powerpoint, Excel en/of CSV de organisatie de relevante afzetgegevens wil ontvangen, als ook de distributielijst en ontvangstfrequentie. Daarmee kunnen verkoop-, productie en/of supply chain systemen worden gevoed met actuele afzetgegevens. 

Wat zijn de voordelen voor leveranciers? En welke waarde creëren we door samen te werken en informatie te delen? 

Lees meer over de waarde die we krijgen door te delen

Het jaarabonnement voor het dagelijks ontvangen van de afzetgegevens van retailers is gerelateerd aan een staffel gebaseerd op de omvang in omzet van een leverancier.

Prijsmodel 4Green Analytics (afzetgegevens)

Op basis van omzet (in €) Abonnement per jaar / per leverancier *
Van Tot Geen lid tuinbranche NL Wel lid tuinbranche NL
1 5.000.000 € 1.250,00 € 1.000,00
5.000.000 10.000.000 € 2.250,00 € 2.000,00
10.000.000 15.000.000 € 3.250,00 € 3.000,00
15.000.000 25.000.000 € 5.000,00 € 4.500,00
25.000.000 50.000.000 € 7.250,00 € 6.750,00
50.000.000  of meer € 9.500,00 € 9.000,00

* Voor het opzetten van een abonnement om de afzetgegevens van retailers te ontvangen wordt een eenmalige setup van € 250,- berekend. Hiermee richten we de omgeving in zodat de juiste afzetgegevens in een afgeschermde omgeving worden getoond en tevens in een bestand kunnen worden uitgewisseld.

Zelf vergaande analyses uitvoeren

Leveranciers kunnen bovenop de 4Green Analytics een Advanced versie afnemen. Met 4Green Analytics Advanced kunnen leveranciers additioneel beschikken over een data analytics toepassing om een veelvoud van gegevens op een makkelijke manier uitgebreid te analyseren. Inzicht krijgen in bijvoorbeeld de verkopen per regio, afnemer, periode, assortimentsgroep, etc.

4Green Analytics Advanced is een cloudoplossing. Er zijn dus geen verdere investeringen in hardware, beheer of onderhoud nodig. In een all-in-abonnement bieden we de leverancier de mogelijkheid om de afzetgegevens ook echt om te zetten in waarde en de juiste besluitvorming.

Prijsmodel 4Green Analytics Advanced (afzetgegevens)

  Abonnement per jaar / per leverancier / per gebruiker *
4Green Analytics Advanced (add-on op 4Green Analytics Basic) € 1.500,00

* Voor het opzetten van de Analytics Advanced omgeving om de afzetgegevens van retailers te kunnen analyseren wordt een eenmalige setup van € 950,- berekend. Hiermee richten we de omgeving, dataset en rechtenstructuur in.

Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW. De abonnementen worden bij de start van de abonnementsperiode voor een geheel jaar gefactureerd. Opzeggen kan elk jaar met inachtnemeing van een maand opzegtermijn voorafgaand aan het eind van het jaarabonnement.

Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten zijn de Nederland ICT Voorwaarden 2014 van toepassing zoals gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 30174840.

De voorwaarden kun je hier lezen en indien gewenst downloaden.

Vraag een presentatie over 4Green aan

We gaan dan in op de werking en de voordelen van 4Green en kunnen dan ook veel van je vragen beantwoorden.

Vul onderstaande contactgegevens in en we bellen zo snel mogelijk voor het plannen van een afspraak.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van al het laatste nieuws omtrent 4Green!