Prijsmodel voor retailers

 

Retailer met zijn leveranciers verbonden

In onderstaande overzichten vind je de prijsmodellen voor retailers om automatische updates van actuele artikeldata in het kassa-/verkoopsysteem te ontvangen, als ook het prijsmodel voor benchmarkrapportage voor retail.

Prijsmodel 4Green Artikeldata Update (voor de onafhankelijke retailer)

  Abonnement per jaar / per vestiging *
  Geen lid tuinbranche NL ** Wel lid tuinbranche NL **
Per vestiging € 2.000,00 € 1.700,00

* Voor het opzetten van de connectiviteit binnen het standaard raamwerk voor de uitwisseling van gegevens van het 4Green dataplatform naar het kassa- / verkoopsysteem van de retailer wordt een eenmalige setup van € 950,- berekend.

** Retailers die lid zijn van GRS kunnen voor hun specifieke prijscondities en additionele GRS-diensten bovenop het 4Green aanbod direct contact opnemen met GRS. Ga naar GRS Retail of e-mail GRS Retail direct via info@grsretail.nl.

Prijsmodel 4Green Artikeldata Update (voor de formule retailer)

  Abonnement per jaar / per vestiging *
  Geen lid tuinbranche NL ** Wel lid tuinbranche NL **
Basisabonnement hoofdkantoor formule € 3.000,00 € 2.700,00
1 tot 5 vestigingen € 2.000,00 € 1.700,00
5 tot 10 vestigingen € 1.800,00 € 1.500,00
10 tot 20 vestigingen € 1.600,00 € 1.300,00
20 tot 50 vestigingen € 1.400,00 € 1.100,00
50 vestigingen en meer € 1.200,00 €    900,00

* Voor het opzetten van de connectiviteit binnen het standaard raamwerk voor de uitwisseling van gegevens van het 4Green dataplatform naar het kassa- / verkoopsysteem van de retailer wordt een eenmalige setup van € 950,- berekend.

** Retailers die lid zijn van GRS kunnen voor hun specifieke prijscondities en additionele GRS-diensten bovenop het 4Green aanbod direct contact opnemen met GRS. Ga naar GRS Retail of e-mail GRS Retail direct via info@grsretail.nl.

Je kunt gemakkelijk aansluiten op 4Green door het onderstaande aanvraagformulier in te vullen en ons de basisgegevens van de organisatie te verstrekken. Het invullen van het aanvraagformulier betekent niet direct dat je een overeenkomst aangaat maar een eerste stap maakt om te komen tot verdere af- en overeenstemming.

Aanvraagformulier om deel te nemen aan 4Green

We nemen na ontvangst van het ingevulde formulier spoedig contact met je op om de situatie te inventariseren en tot afspraken te komen. Daarna kunnen we de stappen maken om binnen het standaard raamwerk de connectiviteit voor de uitwisseling van gegevens van het 4Green dataplatform naar het kassa- / verkoopsysteem op te zetten.

Hoe werkt het en welke voordelen te behalen zijn voor de organisatie?

Lees het verder op 'data ontvangen in je verkoopsysteem'

Heb je op voorhand nog vragen? Neem dan contact met ons op of vraag een demonstratie aan. Ook kun je ons direct mailen op info@4green.nl of bellen als je dit liever niet online wilt regelen.

Benchmarken ten opzichte van branchegemiddelden

Door de afzetgegevens van alle aangesloten retailers automatisch uit de verschillende verkoopsystemen te aggregreren en uniformeren, kunnen we leveranciers inzicht geven in de afzetgegevens van hun eigen assortiment en retailrelaties. Leveranciers kunnen daardoor proactief inspelen op de actuele vraag en afnametrends uit de markt. Ze kunnen retailers helpen assortiment en voorraad op tijd aan te vullen en nee-verkoop te verminderen zonder dat verkopers een bezoek hoeven af te leggen.

Daarnaast biedt het verzamelen van afzetgegevens de extra mogelijkheid om retailers te helpen inzicht te krijgen in de eigen prestaties ten opzichte van actuele branchegemiddelden.

Retailers kunnen met een benchmarkabonnement toegang krijgen tot de eigen afzetgegevens en deze vergelijken ten opzichte van actuele branchegemiddelden die 4Green dagelijks ververst. Vanuit een online dashboard kunnen retailers voor de benchmarkoverzichten kiezen uit verschillende presentatie- en bestandsformaten zoals PDF, Powerpoint, Excel en/of CSV, als ook de distributielijst en ontvangstfrequentie bepalen.

Hiermee kunnen alle deelnemers met elkaar een win-win creëren. Een proactieve keten waarin alle deelnemers meer omzet kunnen genereren omdat verkoopkansen voor bestaande en nieuwe producten sneller worden gesignaleerd en ingevuld.

Prijsmodel 4Green Retail Benchmarkrapportage

  Abonnement per jaar / per onafhankelijke of formule retailer *
4Green Benchmarkrapportage voor Retail € 350,00 **

* Voor het opzetten van een benchmarkomgeving wordt een eenmalige setup van € 250,- berekend. Hiermee richten we de dashboard-omgeving, dataset en rechtenstructuur in.

** Retailers die lid zijn van GRS kunnen voor hun specifieke prijscondities en additionele GRS-diensten bovenop het 4Green aanbod direct contact opnemen met GRS. Ga naar GRS Retail of e-mail GRS Retail direct via info@grsretail.nl.

Geavanceerde analyse mogelijkheden

Retailers die zelf geen business analyse (BI-)tools in huis hebben kunnen bovenop de benchmarkrapportage kiezen voor 4Green Retail Analytics. Met Retail Analytics verkrijgen ze de beschikking over een uitgebreide data analyse toepassing om de eigen verkoopgegevens op allerlei filters en variabelen verder te analyseren. Organisaties kunnen hierdoor diepgaande analyses en vergelijkingen maken in bijvoorbeeld de verkopen per periode, per winkel, per merk, per artikel, per assortimentsgroep, etc..

Het 4Green Retail Analytics dashboard wordt geleverd in een cloudtoepassing die de gerechtigde gebruiker makkelijk vanuit een browser 24/7 kan benaderen. Ook als hij mobiel werkt en onderweg informatie wil raadplegen.

Prijsmodel 4Green Retail Analytics

  Abonnement per jaar / per leverancier / per gebruiker *
4Green Retail Analytics € 1.500,00

* Voor het opzetten van de Retail Analytics omgeving wordt een eenmalige setup van € 950,- berekend. Hiermee richten we de omgeving, dataset en rechtenstructuur in.

Beheer van eigen assortiment en additionele klantspecifieke data op 4Green datamodel

Retailers kunnen behoefte hebben om additionele data en classificaties te willen beheren bovenop de masterdata van 4Green. Ook zijn er retailers die een specifiek assortiment voeren. Denk bijvoorbeeld aan retailformules met horeca.

Op het 4Green datamodel kunnen we een MDM (Master Data Management)-oplossing leveren zodat de retailorganisatie eigen assortiment en specifieke velden kan beheren bovenop het masterartikelbestand van 4Green. Denk aan specifieke classificaties zoals een eigen omzetgroepsindeling. Maar ook aan het beheren van de eigen winkelprijs, kernassortiment, omschrijving op de kassabon, etc.

Het eigen assortiment en de specifieke velden kunnen uiteindelijk ook mee in de automatische updates naar de kassa- / verkoopsystemen.

Prijsmodel Mijn4Green Master Data Management (MDM)

  Abonnement per maand / per onafhankelijke of formule retailer 
Mijn4Green MDM (inclusief 1 gebruiker) € 225,00
Extra gebruiker € 75,00 (per extra gebruiker)
Setupkosten € 950,00 (eenmalig)
Implementatie dienstverlening op basis van 4Green datamodel € 4.000,00 (eenmalig)

Meer informatie over de aanpak en verdere mogelijkheden om bovenop 4Green de eigen specifieke productinformatie te beheren. Stuur ons een informatieaanvraag.

Condities voor retailers

Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW. De abonnementen worden bij de start van de abonnementsperiode voor een geheel jaar gefactureerd. Opzeggen kan elk jaar met inachtneming van een maand opzegtermijn voorafgaand aan het eind van het jaarabonnement.

Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten zijn de Nederland ICT Voorwaarden 2014 van toepassing zoals gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 30174840.

De voorwaarden kun je hier lezen en indien gewenst downloaden.

Vraag een presentatie over 4Green aan

We gaan dan in op de werking en de voordelen van 4Green en kunnen dan ook veel van je vragen beantwoorden.

Vul onderstaande contactgegevens in en we bellen zo snel mogelijk voor het plannen van een afspraak.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van al het laatste nieuws omtrent 4Green!